top of page

Copywriting

Behöver ert företag hjälp med att förbättra er webbsidas innehåll för att öka synligheten online? Daxton Media erbjuder skräddarsydda copywriting-tjänster som inkluderar noggrann sökordsanalys och konkurrensanalys. Vi optimerar era texter för sökmotorer och skapar konkurrenskraftigt innehåll som hjälper er att sticka ut.

Läs mer om våra olika paket nedan.

Alla priser nedan är exkl. moms

Vad är copywriting?

Copywriting är konsten att skapa texter som är mer än bara ord – de är verktyg för att kommunicera, övertyga och inspirera. Genom att använda en kombination av kreativitet, psykologi och strategi arbetar vi för att skapa texter som engagerar och konverterar läsare till kunder.

 

Det handlar om att förstå er målgrupp som kund och era behov, och sedan använda de rätta orden för att väcka era kunders intresse, bygga förtroende och övertyga dem om värdet av det ni erbjuder.

 

Copywriting kan användas i olika sammanhang, från annonser och webbsidor till marknadsföringsmaterial och sociala medier, och det spelar en avgörande roll för att bygga starka varumärken och driva försäljning.

Webbplats
4 449 kr

Skräddarsydda och SEO-optimerade texter som fångar besökarnas uppmärksamhet och förbättrar er hemsidas synlighet på sökmotorer. Med en grundläggande sökordsanalys och konkurrensanalys säkerställer vi att era texter är både lockande och sökbara.​

Sociala medier
3 749 kr / månad

Engagerande och målinriktade texter som skapar intresse och samspel på era olika sociala medieplattformar. Med upp till 10 inlägg per månad, optimerade för varje plattform, hjälper vi er att hålla era följare engagerade och öka er närvaro online.

1 månads uppsägningstid

Bloggpaket
2 449 kr / månad

Regelbundna och professionellt skrivna blogginlägg som positionerar er som experter inom er bransch och ökar trafiken till er webbplats. Med 1-2 inlägg per månad, optimerade för sökmotorer, ger vi er möjlighet att kontinuerligt leverera värdefullt innehåll till era läsare.

1 månads uppsägningstid

Allt i ett
6 449 kr / månad

Ett omfattande paket som kombinerar alla våra tjänster för en helhetslösning för er digitala närvaro. Med kontinuerliga uppdateringar och optimeringar av er hemsida, sociala medier och blogg, säkerställer vi att ni håller er konkurrenskraftiga och relevant online.

1 månads uppsägningstid

Vanliga frågor

Lär dig mer om copywriting nedan!

 • Vilka tjänster erbjuder ni?
  Daxton Media är inte bara en webbbyrå - vi är din partner för digital framgång. Genom skräddarsydda kombinationer av webbdesign, SEO och copywriting skapar vi digitala mästerverk som får ditt företag att utmärka sig.
 • Vart ligger Daxton Media?
  Daxton Media har sitt säte i Göteborg men levererar enastående resultat till kunder över hela Sverige!
 • Vad är digital marknadsföring?
  Digital marknadsföring är en form av marknadsföring som utnyttjar digitala kanaler och teknik för att nå och engagera målgrupper. Det inkluderar användning av internet, sociala medier, mobiltelefoner och andra digitala plattformar för att marknadsföra produkter och tjänster, bygga varumärkesmedvetenhet och interagera med kunder.
 • Vilka företag jobbar ni med?
  Vi hjälper företag av alla storlekar att ta nästa steg framåt genom våra skräddarsydda tjänster!
 • Varför ska jag välja Daxton Media?
  Välj Daxton Media för skräddarsydda digitala lösningar och personlig service som tar din verksamhet till nya höjder! Vi erbjuder expertis, dedikation och enastående resultat som överträffar förväntningarna. Med fokus på dina behov och mål skapar vi strategier och webbplatser som driver verklig framgång och lyfter din närvaro online till nya nivåer av synlighet och tillväxt. Kontakta oss idag för mer information!
bottom of page