top of page

Copywriting - Allt i ett

6 449 kr / mån

I vårt kompletta paket får du tillgång till alla våra copywriting-tjänster i ett enda abonnemang. Det inkluderar 4 blogginlägg varje månad, 4 texter med inlägg till dina sociala medier och kontinuerlig uppdatering av din webbplatsens texter och innehåll. Det bästa är att det inte finns någon bindningstid – du kan avsluta när som helst.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Blogginlägg

Regelbundna blogginlägg skrivna för att engagera och informera din publik.

Texter till sociala medier

Skräddarsydda inlägg för dina plattformar, utformade för att maximera interaktion och följarantal.

Uppdatering av hemsidan

Kontinuerlig förnyelse av webbsidans innehåll för att hålla det relevant och locka besökare.

Vad ingår?

4 blogginlägg / månad

Varje månad producerar vi fyra noggrant utformade blogginlägg som är skräddarsydda för att passa din målgrupps intressen och behov. Dessa inlägg är av hög kvalitet och syftar till att stärka din webbplats genom att förbättra sökmotoroptimering (SEO) och öka besökarnas engagemang med relevant och intressant innehåll.

4 inlägg till era sociala medier / månad

Våra texter är speciellt utformade för att maximera din närvaro och interaktion på sociala medieplattformar. Vi tar hänsyn till din unika varumärkesröst och skapar innehåll som lockar följare, främjar delningar och kommentarer samt bidrar till att bygga en engagerad och lojal följarskara.

Löpande uppdatering texter av hemsidan

Genom kontinuerlig uppdatering av din webbplats texter ser vi till att informationen är aktuell, relevant och attraktiv för besökare. Det innebär att vi anpassar innehållet efter de senaste trenderna och marknadsförändringarna, vilket förbättrar både din sökbarhet och besökarnas upplevelse av din webbplats. Denna strategi bidrar också till att bibehålla och öka din webbplatsens trovärdighet och auktoritet inom din bransch.

Ingen bindingstid

Det bästa är att du kan avsluta när som helst, utan krav på långvariga kontrakt eller bindningstider som begränsar din flexibilitet.

Varför välja Daxton Media?

Daxton Media är din bästa partner för copywriting-tjänster av flera anledningar. Vi kombinerar djup kunskap inom språk och marknadsföring med en passion för att skapa engagerande och övertygande texter. Att anlita en professionell copywriter ger inte bara professionellt skrivna texter utan också strategier som ökar din synlighet och konverteringar. Med oss får du inte bara ord på en sida, utan ett kraftfullt verktyg för att bygga varumärke och locka kunder.

bottom of page