top of page

Bloggpaket

Välkommen till Daxton Media's nya Blogg-tjänst! Vi erbjuder fyra skräddarsydda paket så att varje verksamhet kan hitta det som passar dem bäst. Att skriva kontinuerliga blogginlägg är avgörande för att hålla er webbplats aktuell och relevant. Det är också ett kraftfullt verktyg för att etablera er expertis och stärka er närvaro online. Genom regelbundna inlägg kan ni inte bara förbättra er sökmotoroptimering och öka synligheten på webben, utan också engagera er målgrupp direkt och bygga förtroende hos era kunder.

Läs mer om våra paket nedan!

Ökad synlighet

Regelbundna blogginlägg förbättrar er sökmotoroptimering och ökar synligheten online.

Bygger förtroende

Genom att dela kunskap och erfarenhet etablerar ni er som en pålitlig röst inom er bransch.

Engagerar målgruppen

Bloggar skapar en plattform för interaktion och feedback från era kunder, vilket stärker banden.

Våra paket

Start

2 449 kr / mån
1 - 2 inlägg

Perfekt för små företag som vill komma igång med bloggning. Håll er webbplats aktuell med regelbundna inlägg som förbättrar er synlighet online och engagerar era besökare.

Bas

3 949 kr / mån
4 inlägg

Optimalt för företag som vill öka sin närvaro online. Med fyra inlägg per månad kan ni visa er expertis, förbättra er SEO och locka nya kunder genom relevant och engagerande innehåll.

Premium

6 249 kr / mån
8 inlägg

För företag som strävar efter att dominera sin bransch online. Med åtta noggrant planerade inlägg varje månad kan ni skapa en stark närvaro, öka er auktoritet och attrahera en större publik.

Anpassad

9 899 kr / mån
20 inlägg

Skräddarsytt för stora företag eller intensiva marknadsföringskampanjer. Med 20 inlägg per månad kan ni maximera er synlighet, marknadsföringseffektivitet och interaktion med er målgrupp genom en kontinuerlig närvaro och djupgående innehåll.

Varför välja Daxton Media?

Välj oss för att skriva era blogginlägg så kan ni som företag fokusera på kärnverksamheten. Vi tar hand om allt från strategi till publicering, med skräddarsydda paket som passar just era behov. Ert innehåll kommer att vara relevant, engagerande och optimerat för att stärka er online-närvaro och attrahera nya kunder.

bottom of page