top of page

Copywriting - Sociala medier

3 749 kr / mån

 

Stärk ditt varumärke med våra skräddarsydda texter till inlägg och SEO-optimerade innehåll som ökar din synlighet online. Med 10 anpassade inlägg varje månad, komplett med professionellt utformade bilder efter behov, ger vi dig verktygen för att engagera din målgrupp effektivt. Det bästa? Ingen bindningstid. Upplev flexibiliteten med att forma din sociala medier-strategi precis som du vill.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Texter till inlägg

Engagerande och skräddarsydda texter för dina sociala medier-inlägg som fångar din målgrupps intresse och ökar interaktionen.

SEO-optimerade texter

Optimera dina sociala medier-inlägg med strategisk SEO för att öka synligheten online och locka fler besökare till din webbplats.

Upp till 10 texter / mån

Få 10 skräddarsydda sociala medier-inlägg varje månad, inklusive en anpassad bild per inlägg om så önskas, helt utan bindningstid.

Vad ingår?

Texter till inlägg

Våra texter till inlägg är designade för att maximera engagemang och målgruppsinteraktion på dina sociala medier-plattformar. Varje inlägg är noggrant skrivet för att reflektera din varumärkesidentitet och locka besökare att interagera, kommentera och dela. Vi fokuserar på att leverera innehåll som inte bara fångar uppmärksamhet utan också främjar långsiktig lojalitet från din publik.

SEO-optimerade texter

Våra SEO optimerade texter till inlägg är strategiskt utformade för att förbättra din synlighet på sökmotorer. Genom att integrera relevanta nyckelord och optimal struktur i varje inlägg, säkerställer vi att ditt innehåll rankar högre i sökresultaten. Detta inte bara ökar din online-närvaro utan lockar också organisk trafik till din webbplats, vilket kan omvandlas till potentiella kunder och ökad försäljning.

10 inlägg per månad

Med vårt paket för 10 sociala medier-inlägg per månad får du skräddarsydda inlägg som är anpassade efter dina specifika behov och mål. Varje inlägg är komplett med en professionellt designad bild för att förstärka ditt budskap och locka uppmärksamhet på plattformen.

Ingen bindningstid

Vi erbjuder vårt Sociala Medier-paket utan någon bindningstid, vilket ger dig full flexibilitet att anpassa och justera din marknadsföringsstrategi efter behov. Du kan tryggt utforska och dra nytta av våra texter till inlägg, SEO optimerade texter till inlägg, samt 10 anpassade inlägg per månad med tillhörande bilder, med förtroendet att du inte är bunden till långsiktiga åtaganden.

Varför välja Daxton Media?

Daxton Media är din bästa partner för copywriting-tjänster av flera anledningar. Vi kombinerar djup kunskap inom språk och marknadsföring med en passion för att skapa engagerande och övertygande texter. Att anlita en professionell copywriter ger inte bara professionellt skrivna texter utan också strategier som ökar din synlighet och konverteringar. Med oss får du inte bara ord på en sida, utan ett kraftfullt verktyg för att bygga varumärke och locka kunder.

bottom of page