top of page

SEO

Vi använder avancerade tekniker och strategier för att förbättra din webbplats synlighet, öka organisk trafik och generera högkvalitativa leads. Med våra skräddarsydda SEO-lösningar kan vi hjälpa dig att dominera din bransch online.

Läs mer om våra olika paket nedan.

Alla priser nedan är exkl. moms

Daxton Media AB hjälper ditt företag med SEO

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization, vilket är en process som syftar till att förbättra en webbplats synlighet och rangordning i organiska (icke-annonserade) sökresultat på sökmotorer som Google.

Genom att optimera olika aspekter av en webbplats, inklusive innehåll, struktur, länkar och tekniska faktorer, strävar SEO efter att öka webbplatsens relevans och auktoritet i sökmotorernas ögon.

 

Målet med SEO är att generera mer organisk trafik till webbplatsen, förbättra användarupplevelsen och öka konverteringar. Det innefattar även att analysera konkurrens, genomföra nyckelordsforskning, skapa högkvalitativt innehåll, optimera metadata och bygga auktoritet genom länkbyggande.

Grundläggande
2 999 kr

Förbättrad synlighet på webben genom nyckelordsoptimering och grundläggande teknisk SEO-analys.

Premium
6 999 kr

Avancerad sökmotoroptimering med innehållsskapande och länkbyggande för att ranka högre i sökresultaten.

Avancerat
10 999 kr 

Skräddarsydda lösningar, konkurrentanalys och omfattande webbplatsoptimering.

Löpande uppdatering
4 449 kr / månad

Kontinuerlig övervakning, optimering och uppdatering för att hålla er webbplats högt rankad och konkurrenskraftig.

1 månads uppsägningstid

Vanliga frågor

Lär dig mer om SEO nedan!

 • Vilka tjänster erbjuder ni?
  Daxton Media är inte bara en webbbyrå - vi är din partner för digital framgång. Genom skräddarsydda kombinationer av webbdesign, SEO och copywriting skapar vi digitala mästerverk som får ditt företag att utmärka sig.
 • Vart ligger Daxton Media?
  Daxton Media har sitt säte i Göteborg men levererar enastående resultat till kunder över hela Sverige!
 • Vad är digital marknadsföring?
  Digital marknadsföring är en form av marknadsföring som utnyttjar digitala kanaler och teknik för att nå och engagera målgrupper. Det inkluderar användning av internet, sociala medier, mobiltelefoner och andra digitala plattformar för att marknadsföra produkter och tjänster, bygga varumärkesmedvetenhet och interagera med kunder.
 • Vilka företag jobbar ni med?
  Vi hjälper företag av alla storlekar att ta nästa steg framåt genom våra skräddarsydda tjänster!
 • Varför ska jag välja Daxton Media?
  Välj Daxton Media för skräddarsydda digitala lösningar och personlig service som tar din verksamhet till nya höjder! Vi erbjuder expertis, dedikation och enastående resultat som överträffar förväntningarna. Med fokus på dina behov och mål skapar vi strategier och webbplatser som driver verklig framgång och lyfter din närvaro online till nya nivåer av synlighet och tillväxt. Kontakta oss idag för mer information!
bottom of page