top of page

SEO - Grundläggande

2 999 kr

Vårt grundläggande SEO-paket är utformat för att ge din webbplats en stark start i sökmotoroptimering. Det inkluderar viktiga tjänster som: förbättrad sidhastighet, där vi optimerar din webbplats för snabbare laddningstider, vilket förbättrar användarupplevelsen och ökar din ranking i sökmotorresultat; optimering av bilder, där vi komprimerar och justerar dina bilder för att minska filstorleken utan att förlora kvalitet, vilket snabbar upp laddningstiderna och förbättrar prestandan; samt ALT-text till bilder, där vi säkerställer att dina bilder är korrekt beskrivna för att förbättra sökmotoroptimeringen.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Förbättrad sidhastighet

Snabba upp din webbplats för bättre användarupplevelse och högre ranking.

Optimera bilder

Komprimera och justera bilder för snabbare laddningstider och förbättrad SEO.

ALT text till bilder

Lägger till beskrivande ALT-texter till dina bilder för bättre sökmotoroptimering.

Vad ingår?

Förbättrad sidhastighet

Vi optimerar din webbplats för att säkerställa snabbare laddningstider. En snabbare webbplats förbättrar användarupplevelsen, minskar avvisningsfrekvensen och ökar konverteringar. Genom att förbättra sidhastigheten kan din webbplats också få högre ranking i sökmotorresultat, eftersom snabbare sidor prioriteras av sökmotorer.

Optimerade bilder

Vi komprimerar och justerar dina bilder för att minska filstorleken utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att optimera bilderna snabbar vi upp laddningstiderna på din webbplats, vilket inte bara förbättrar användarupplevelsen utan också hjälper till att förbättra din SEO. Optimerade bilder bidrar till en mer responsiv webbplats och snabbare sidladdning.

ALT texter till bilder

Vi lägger till beskrivande ALT-texter till dina bilder, vilket är viktigt för sökmotoroptimering. ALT-texter hjälper sökmotorer att förstå innehållet på dina bilder, vilket kan förbättra din webbplats synlighet i sökresultat. Dessutom gör ALT-texter din webbplats mer tillgänglig för användare med synnedsättningar, vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen.

Länkbyggande

Vi hjälper dig att bygga högkvalitativa länkar från trovärdiga och relevanta webbplatser. Länkbyggande är en viktig del av SEO-strategin, eftersom det ökar din webbplats auktoritet och trovärdighet i sökmotorernas ögon. Genom att skapa och underhålla starka länkar förbättrar vi din webbplats ranking och synlighet, vilket leder till mer organisk trafik och potentiella kunder.

Varför välja Daxton Media?

En väloptimerad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i SEO-tjänster kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom sökmotoroptimering och webbdesign skapar vi hemsidor som inte bara ser fantastiska ut utan också presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

bottom of page