top of page

SEO - Löpande

4 449 kr / mån

Vår löpande SEO-tjänst är skräddarsydd för att hålla ditt företag i framkant på nätet med kontinuerliga uppdateringar och utveckling av relevant innehåll. Vi erbjuder månadsvis blogginlägg som är strategiskt anpassade för att maximera din synlighet på sökmotorer. Det bästa av allt är att denna tjänsten inte har någon bindningstid, vilket ger dig friheten att anpassa och justera din strategi efter behov utan långsiktiga förpliktelser. Med vår expertis och engagemang kan du vara säker på att din webbplats ständigt förbättras för att attrahera och behålla din målgrupp effektivt.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Kontinuerlig uppdatering

Håll din webbplats relevant med regelbundna SEO-optimeringar och tekniska förbättringar.

Utveckla innehåll

Skapa engagerande och målinriktat innehåll som stärker din online-närvaro och attraherar din målgrupp.

Månadsvis blogginlägg

Få färska och SEO-optimerade blogginlägg varje månad som driver trafik och ökar din synlighet på webben.

Vad ingår?

Kontinuerlig uppdatering

Vi ser till att din webbplats hålls aktuell genom kontinuerliga SEO-optimeringar och regelbundna tekniska förbättringar. Genom att ständigt anpassa oss till de senaste trenderna och algoritmuppdateringarna säkerställer vi att din webbplats rankar högt och attraherar mer trafik organiskt.

Utveckla innehåll

Att utveckla relevant och engagerande innehåll är nyckeln till att bygga en stark närvaro online. Vårt team skapar skräddarsytt innehåll som inte bara tilltalar din målgrupp utan också förbättrar din sökmotoroptimering. Vi fokuserar på att leverera värdefulla artiklar, guider och andra typer av innehåll som positionerar dig som en expert inom din bransch.

Månadsvis blogginlägg

Med vårt "Start" bloggpaket får du tillgång till 1-2 högkvalitativa blogginlägg varje månad. Dessa inlägg är noggrant utformade för att inte bara informera din publik utan också för att förbättra din synlighet på sökmotorer. Genom att kontinuerligt publicera relevant innehåll hjälper vi dig att bygga förtroende och engagera dina besökare på ett effektivt sätt.

Läs mer...

Ingen bindingstid

Vi förstår vikten av flexibilitet och därför erbjuder vi vår SEO-tjänst utan någon bindningstid. Det innebär att du har friheten att anpassa eller avsluta tjänsten när som helst, utan långsiktiga förpliktelser. Vår målsättning är att leverera resultat som överträffar dina förväntningar och vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap baserade på förtroende och prestanda.

Varför välja Daxton Media?

En väloptimerad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i SEO-tjänster kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom sökmotoroptimering och webbdesign skapar vi hemsidor som inte bara ser fantastiska ut utan också presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

bottom of page