top of page

Hemsida - Anpassad

Välkommen till Daxton Media och vårt Anpassade alternativ - en exklusiv möjlighet att få en webbplats som är helt och hållet skräddarsydd efter dina unika behov och önskemål. Vi förstår att din verksamhet är unik, och därför erbjuder vi en nivå av exklusivitet som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem. Med vår expertis och passion för kreativitet tar vi din vision och förvandlar den till verklighet på webben. Hos oss är ingen detalj för liten när det kommer till att skapa en webbplats som verkligen representerar vem du är och vad du står för. Upplev skillnaden med vårt Anpassade alternativ och låt oss tillsammans skapa något extraordinärt för din digitala närvaro!

Läs mer om vad som ingår nedan!

Stöd för flera språk

Expandera din räckvidd globalt med flerspråkigt stöd för en smidigare användarupplevelse.

E - handel

Bygg en robust e-handelsplattform för att maximera försäljningen och förenkla köpupplevelsen.

Prioriterad support

Få snabb och personlig hjälp dygnet runt för att säkerställa problemfri drift.

Vad ingår?

Avancerade funktioner

Ta din webbplats till nästa nivå med vår anpassade paket. Utforska avancerade verktyg och funktioner som avancerade formulär, interaktivt innehåll och anpassade widgets för att skapa en dynamisk och engagerande användarupplevelse som sticker ut från mängden.

Stöd för flera språk

Tillgängliggör din webbplats för en global publik genom att erbjuda stöd för flera språk. Genom att översätta din webbplats till olika språk kan du nå en bredare publik och öka din internationella närvaro och kundbas.

10 + undersidor

Med vårt anpassade paket får du möjlighet att bygga en omfattande webbplats med 10 eller fler undersidor. Vi skapar dedikerade sidor för olika produkter, tjänster, teammedlemmar, eller andra viktiga delar av din verksamhet för att presentera allt på ett tydligt och organiserat sätt.

E - handel

Starta din egen digitala butik med vår e-handelsfunktion. Med vår anpassade lösning skapar vi en professionell och användarvänlig e-handelsplattform för att sälja produkter och tjänster online, hantera inventering, behandla betalningar och optimera kundupplevelsen för att maximera din försäljning.

Prioriterad support

När du väljer vårt anpassade paket får du tillgång till vår prioriterade support. Vår dedikerade supportteam finns tillgängligt dygnet runt för att hjälpa till med alla tekniska frågor, felsökning och supportbehov som kan uppstå. Vi är här för att säkerställa att din webbplats fungerar smidigt och att du får den hjälp du behöver när du behöver den.

Årsavgift

Med vår årsavgift på 11 999 kr / år får du en kostnadseffektiv lösning utan överraskningar. Första året är avgiften dessutom helt fri, vilket innebär att du kan njuta av alla fördelar med vårt anpassade paket till ett oslagbart värde. 

Varför välja Daxton Media?

En webbplats bör kombinera användarvänlighet med attraktiva designelement som skapar förtroende hos besökarna. Den fungerar som ert digitala visitkort och är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ert företag. Därför är det viktigt att hemsidan inte bara ser professionell och inbjudande ut, utan också är lätt att navigera och ger tydlig, relevant information.

 

En välutformad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i en ny webbplats kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom design och teknik skapar vi hemsidor som ser fantastiska ut och presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

bottom of page