top of page

Hemsida - Bas

Är ditt företag på jakt efter en professionell hemsida som imponerar utan att spräcka budgeten? Då är vårt Bas-paket den perfekta lösningen för er! Vårt specialutformade Bas-paket erbjuder en kombination av hög kvalitet och överkomliga priser, vilket gör det möjligt för ert företag att sticka ut på marknaden utan att äventyra ekonomin. Med detta paket får ni tillgång till skräddarsydda, moderna och användarvänliga hemsidor som kan anpassas efter era specifika behov, vilket säkerställer att ni får maximal avkastning på er investering. Oavsett om ni behöver förbättra er online-närvaro, attrahera fler kunder eller effektivisera era digitala processer, ger vårt Bas-paket er de verktyg och den support ni behöver för att nå era mål. Ge ert företag den konkurrensfördel det förtjänar med vår kostnadseffektiva och anpassningsbara hemsideslösning som hjälper er att nå framgång online!

Läs mer om vad som ingår nedan!

Bokningssystem

Effektivt och användarvänligt bokningssystem för smidig hantering av era kundbokningar.

4 - 7 undersidor

Professionellt designade hemsidor med 4 - 7 undersidor, anpassade efter era specifika behov.

Molnbaserad webbplats

Modern och säker molnbaserad webbplats med hög tillgänglighet och enkel hantering.

Vad ingår?

Molnbaserad webbplats

Vårt Bas-paket inkluderar en molnbaserad webbplats som erbjuder hög tillgänglighet, säkerhet och enkel hantering. Med en molnbaserad lösning kan ni vara säkra på att er webbplats alltid är online, snabb och säker mot potentiella hot. Dessutom möjliggör det enkel åtkomst och uppdatering var ni än befinner er, vilket gör er verksamhet mer flexibel och responsiv.

Bokningssystem

Integrerat i vårt Bas-paket är ett effektivt och användarvänligt bokningssystem. Detta system gör det möjligt för era kunder att boka tjänster direkt via er webbplats, vilket sparar tid och minskar administrationen. Med realtidsuppdateringar och automatiska påminnelser säkerställer ni att inga bokningar missas, vilket ökar kundnöjdheten och effektiviteten i er verksamhet.

4 - 7 undersidor

Med Bas-paketet får ni en professionellt designad hemsida med 4 till 7 undersidor, anpassade efter era specifika behov. Dessa undersidor kan användas för att tydligt presentera era tjänster, kontaktinformation, företagets historia och mycket mer. En välstrukturerad hemsida gör det lättare för besökare att hitta den information de söker, vilket kan öka konverteringar och kundengagemang.

Domän

För att ge ert företag den bästa starten, ingår en gratis domän i vårt Bas-paket. En egen domän gör er webbplats mer professionell och lätt att hitta, vilket är avgörande för att bygga ett starkt varumärke online. Vi hjälper er att välja en domän som passar ert företag och registrerar den åt er, så ni slipper krånglig administration.

Support

Vi erbjuder omfattande support som en del av vårt Bas-paket. Oavsett om ni behöver hjälp med tekniska frågor, designjusteringar eller bara har allmänna frågor, finns vårt supportteam här för att hjälpa er. Med vår support kan ni vara trygga med att få den hjälp ni behöver för att er webbplats ska fungera smidigt och effektivt.

Årsavgift

Vårt Bas-paket har en årsavgift 7 999 kr per år, men för att göra starten enkel och kostnadseffektiv erbjuder vi första året helt gratis. Detta ger er möjlighet att uppleva alla fördelar med vår tjänst utan att behöva tänka på kostnaden det första året. 

Varför välja Daxton Media?

En webbplats bör kombinera användarvänlighet med attraktiva designelement som skapar förtroende hos besökarna. Den fungerar som ert digitala visitkort och är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ert företag. Därför är det viktigt att hemsidan inte bara ser professionell och inbjudande ut, utan också är lätt att navigera och ger tydlig, relevant information.

 

En välutformad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i en ny webbplats kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom design och teknik skapar vi hemsidor som ser fantastiska ut och presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

bottom of page