top of page

Hemsida - Premium

Vårt premiumalternativ är det ultimata valet för dem som strävar efter det allra bästa. Med fokus på överlägsen kvalitet, avancerade funktioner och skräddarsydda lösningar, erbjuder vi en exklusiv service som är utformad för att möta och överträffa de högsta förväntningarna. Genom att välja vårt premiumalternativ investerar du i en digital närvaro som inte bara är enkel och effektiv, utan också lyxig och genomtänkt. Med vårt dedikerade team av experter vid din sida, kan du vara säker på att varje aspekt av din hemsida är perfekt anpassad för att passa din unika vision och era målsättningar. Med andra ord, välj vårt premiumalternativ för en upplevelse som inte bara är överlägsen, utan också oöverträffad.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Månadsvis statistik

Få detaljerade analyser av din webbplatsprestanda varje månad för bättre insikter.

Ta emot betalningar

Enkel och säker integrering av betalningslösningar för din webbutik eller tjänst.

Fria uppdateringar

Kostnadsfria mindre uppdateringar för att hålla din webbplats fräsch och relevant.*

Vad ingår?

Månadsvis statistik

Med vårt Premium paket får du inte bara en fantastisk hemsida, utan också detaljerad insikt i dess prestanda. Genom månatliga statistikrapporter kan du enkelt spåra besökarantal, beteende och konverteringsgrad, vilket ger dig den kunskap du behöver för att optimera din online-strategi och maximera resultatet.

Ta emot betalningar

Med vår smidiga integrering av betalningslösningar kan du enkelt ta emot betalningar online. Oavsett om du driver en webbutik eller erbjuder tjänster, ger möjligheten att ta emot betalningar dig flexibilitet och möjlighet att öka din försäljning och kundtillfredsställelse.

7 - 10 undersidor

Varje hemsida har sin egen unika berättelse att berätta. Med vårt Premium paket får du tillgång till 7 till 10 undersidor där du kan presentera ditt innehåll på ett tydligt och överskådligt sätt. Detta ger dig tillräckligt med utrymme att inkludera all relevant information utan att kompromissa med användarupplevelsen.

Responsiv design

I dagens digitala värld är det avgörande att din hemsida fungerar och ser bra ut på alla enheter, oavsett om det är en mobiltelefon, surfplatta eller dator. Med vår responsiva design säkerställer vi att din webbplats ser fantastisk ut och fungerar felfritt oavsett skärmstorlek, vilket ökar användarvänligheten och engagemanget hos dina besökare.

Fria uppdateringar

För att hålla din webbplats relevant och konkurrenskraftig erbjuder vi fria mindre uppdateringar som en del av vårt Premium paket. Detta innebär att du kan göra små justeringar och förbättringar på din webbplats utan extra kostnad, vilket ger dig flexibilitet och kontroll över din digitala närvaro.*

Årsavgift

Med vår årsavgift på 9 999 kr / år får du en kostnadseffektiv lösning utan överraskningar. Första året är avgiften dessutom helt fri, vilket innebär att du kan njuta av alla fördelar med vårt Premium paket till ett oslagbart värde.

Varför välja Daxton Media?

En webbplats bör kombinera användarvänlighet med attraktiva designelement som skapar förtroende hos besökarna. Den fungerar som ert digitala visitkort och är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ert företag. Därför är det viktigt att hemsidan inte bara ser professionell och inbjudande ut, utan också är lätt att navigera och ger tydlig, relevant information.

 

En välutformad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i en ny webbplats kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom design och teknik skapar vi hemsidor som ser fantastiska ut och presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

bottom of page