top of page

Hemsida - Start

Denna prisnivå representerar vår grundläggande tjänst, perfekt för företag som arbetar med en stram budget. Trots det låga priset kompromissar vi inte med kvaliteten. Du får en professionellt designad hemsida som effektivt presenterar ditt företag och dess tjänster. Denna nivå inkluderar grundläggande funktioner som en responsiv design, enkel navigering och kontaktformulär. Detta säkerställer att din hemsida ser bra ut och fungerar smidigt på alla enheter. Det är den idealiska lösningen för företag som vill etablera sin närvaro online utan att överskrida sin budget.

Läs mer om vad som ingår nedan!

Mobilanpassad hemsida

Snygg och funktionell hemsida som ser perfekt ut på alla mobila enheter.

Kontaktformulär

Enkel och effektiv kontaktformulär som gör det lätt för kunder att nå dig.

Webbhotell

Snabbt och pålitligt webbhotell med hög säkerhet.

Varför välja Daxton Media?

En webbplats bör kombinera användarvänlighet med attraktiva designelement som skapar förtroende hos besökarna. Den fungerar som ert digitala visitkort och är ofta det första intrycket potentiella kunder får av ert företag. Därför är det viktigt att hemsidan inte bara ser professionell och inbjudande ut, utan också är lätt att navigera och ger tydlig, relevant information.

 

En välutformad webbplats engagerar besökaren, håller deras intresse och leder dem naturligt mot att ta kontakt eller göra ett köp. Att investera i en ny webbplats kan vara avgörande för er framtida framgång, och vi på Daxton Media är här för att förvandla denna investering till verklighet. Med vår expertis inom design och teknik skapar vi hemsidor som ser fantastiska ut och presterar på högsta nivå, vilket hjälper ert företag att växa och lyckas online.

Vad ingår?

Mobilanpassad hemsida

I dagens digitala värld är det viktigt att din hemsida fungerar lika bra på mobila enheter som på datorer. I alla våra paket får du en mobilanpassad hemsida som ser professionell ut och fungerar smidigt på alla enheter, från smartphones till surfplattor. Detta säkerställer att dina kunder får en optimal upplevelse oavsett hur de besöker din sida.

Kontaktformulär

Kommunikation är nyckeln till framgång. Vårt Start-paket inkluderar ett enkelt och effektivt kontaktformulär som gör det lätt för dina besökare att nå dig. Med ett kontaktformulär direkt på din hemsida kan dina kunder snabbt och enkelt ställa frågor eller begära information, vilket kan öka din kundkontakt och förbättra din service.

1 - 3 undersidor

Med vårt Start-paket får du upp till tre undersidor, vilket ger dig utrymme att presentera ditt företag, dina tjänster och annan viktig information. Detta gör att du kan strukturera din hemsida på ett tydligt och organiserat sätt, vilket förbättrar användarupplevelsen och hjälper dina besökare att snabbt hitta det de söker.

Webbhotell

En snabb och pålitlig hemsida är avgörande för att behålla besökarnas intresse. Vi erbjuder webbhotell av högsta kvalitet med vårt Start-paket, vilket garanterar att din hemsida alltid är tillgänglig och laddar snabbt. Vår webbhotellslösning inkluderar även hög säkerhet och support dygnet runt, så att du alltid har hjälp nära till hands.

SSL - certifikat

Säkerhet är en prioritet för oss. Med vårt Start-paket ingår ett SSL-certifikat som skyddar din hemsida och dina besökares data. Ett SSL-certifikat krypterar informationen som skickas mellan din hemsida och besökarna, vilket ökar förtroendet och säkerheten för dina kunder.

Årsavgift

Vårt Start-paket har en årsavgift på endast 5 999 kr / år, och som en extra förmån får du första året helt gratis. Bra va?

bottom of page